Gedenksieraden

Bij een afscheid van een dierbare komen veel emoties vrij. Een uitvaartcentrum begeleidt u in het afscheid nemen. Het personeel zou u op de mogelijkheden kunnen wijzen een vingerafdruk van uw overleden geliefde te nemen. U zou dan op een later tijdstip rustig over de mogelijkheid na kunnen denken deze afdruk door een edelsmid, Antjedesign, als blijvende herinnering in een sieraad te laten verwerken. Denkt u hierbij aan bijv. de achterkant van een horlogekast, een hangertje, een ring of de binnenkant van uw trouwring. Alles is mogelijk. Eén afdruk is voldoende.

Een zeer persoonlijke vorm van herdenking is een diamantje, gemaakt van as van uw dierbare. Het uitvaartcentrum kan u informeren over de mogelijkheid hiervoor een kleine hoeveelheid as, ca 80 gram, apart te houden. Een diamant, gemaakt van de as van een overledene, is in Amerika gepatenteerd onder de naam ‘LifeGem Ashes to Diamond’. Bij Antjedesign kunt u terecht voor het laten maken van een LifeGem Diamant” verwerkt in u exclusief en zeer persoonlijk gedenksieraad.

Tijdens een rustig gesprek, goed luisterend naar uw eigen wensen, komen wij tot een bij u passend ontwerp.

Gedenksieraden 1

Naamplaatje met vingerafdruk.
De vingerafdruk van haar geliefde man en hun vader op een geel gouden plaatje. De lasertechniek maakt het mogelijk een vinger print op de achterkant van zijn naamplaatje, dat hij dagelijks droeg, te graveren.

Sieraad met een ‘LifeGem Ashes to Diamond’.
Zij moesten veel te vroeg afscheid nemen van hun moeder. Ter nagedachtenis krijgen beide kinderen een persoonlijk sieraad, waar een Life-Gem-Diamant is in verwerkt. Een Life-Gem-Diamond is een gepatenteerde steen, gemaakt van haar as. Het is mogelijk een persoonlijke inscriptie op de rondiste van een Life Gem Diamond per laser te laten graveren. Voor verdere informatie en prijsindicatie neem contact met me op. Gedenksieraad gemaakt van trouwring met ‘LifeGem Diamond’

Graf- sieraad in de vorm van een bloem.
Vriendinnen moesten veel te vroeg afscheid nemen van een haar. Elk bloemblad staat symbool voor een van de vriendinnen, het middelpunt is een steen, een kei is gevonden op ‘haar plek”. Een liefdevolle herdenking, voor altijd hartsvriendinnen.