Trouwringen – “smeed je eigen geluk”

Trouwplannen?

Antjedesign biedt u de in Nederland nagenoeg nog onbekende mogelijkheid aan om zelf uw eigen exclusieve trouwringen op maat te ontwerpen! Al tijdens het ontwerp bent u volop betrokken. Aansluitend neemt u, indien gewenst, letterlijk het gereedschap in handen om mee te werken aan het vervaardigen van uw heel persoonlijke trouwringen. Voorkennis niet nodig! Antjedesign begeleidt u uitermate vakkundig.

Smeed je eigen geluk!

Het resultaat? Een perfect paar op maat gemaakte trouwringen geheel naar uw eigen stijl en wensen ontworpen, passend bij uw levensfilosofie. Het is uw “circle of life”.

N.a.v. de “Wedding Fair” heeft Antjedesign de laatste maanden weer een aantal stellen in dit proces mogen begeleiden. Heerlijk om te doen! Ontroerend om de blijde gezichten te zien. Dit traject onderscheidt zich van een gewoon trouwringen-verkoopgesprek. Het zeer persoonlijke contact, aandacht voor uw unieke wensen conform uw budget en passend bij uw levensfilosofie. Wij kunnen ook een door u geërfde familiediamant in het sieraad verwerken. Ook kunnen wij bijvoorbeeld de plek van uw eerste ontmoeting of uw initialen symbolisch terug te laten komen in deze speciaal gemaakte unieke trouwringen. Er zijn zo veel mogelijkheden!

Als basis voor deze unieke trouwringen moet u denken aan een bedrag vanaf 800,- incl btw per paar. Alle combinaties van edele metalen zijn mogelijk: rood goud, wit goud, rosé goud, platina… Werkt u zelf mee, dan zou het smeden van u eigen geluk twee dagdelen in beslag nemen. Mijn atelier bevindt zich in Amsterdam Zuid tegen de stadsgrens van Amstelveen aan.

Mocht u besluiten om uw trouwringen bij Antjedesign te laten ontwerpen, neemt u dan ruim voor de trouwdatum contact met ons op.

img_4035
Trouwringen - "smeed je eigen geluk" 1
Trouwringen - "smeed je eigen geluk" 2
Trouwringen - "smeed je eigen geluk" 3
Trouwringen - "smeed je eigen geluk" 4
Trouwringen - "smeed je eigen geluk" 5
Trouwringen - "smeed je eigen geluk" 6
Trouwringen - "smeed je eigen geluk" 7
img_4031
img_4030
Trouwringen - "smeed je eigen geluk" 8
Trouwringen - "smeed je eigen geluk" 9
dscn0245
dscn0199
dscn0240-2
Trouwringen - "smeed je eigen geluk" 10